KONTAKTO MSN- DREJT PER DREJT ME BIO MULAKU


Skype: BioMulaku@hotmail.com

Hyr te profili FaceBook 

Kontakto : BIO MULAKU   

 0041(0)763 980 363

0041(0)763 494 460
 

VIDEO E NATËS BAJRAMIT NDIHEMA TË SHPERNDAURA NGA BIO MULAKU DHE SHKOLLA VETEMBROJTJE
AKADEMI - SIFU HALIL BEQIRI 

                    Bio Mulaku Shërimet i kan falas për familjen e ngusht të DESHMORVE

                                                             

Mjeku popullor "Bio Mulaku" ne Zvicerr ne bashkëpunim me hoxhollaret nga Arabia sheron shumë semundje te cilat per shkencen dhe mjeksin jan te panjohura por jo edhe te papranueshme si dhe zgjedhim problemet qe vin si pasoj e magjis se zezë.

NE SHEROJM APO ZGJEDHIM KETO PROBLEME

E Bëjm Shermin Vetem Me Forcen e Zoti-të përmes

THIRRJES DIREKTE ME BIO MULAKU NE TELEFON  90 % 0041 (0) 763 980 363

                                                                                                0041 (0) 763 494 460

- pengesat ne Dashuri

- Martesa

- Fejes

- dhimbje barku

- shtrëngim i zemres

- Dhimbje trupor , ndihesh e lodhur , dhimje përmjeti

- Ëndrra të ndryshme me zyra ndryshum dhe pagjumsi

po ashtu dhe për shtatzanë , dhe bashkimi Familjarë dhe dy qifte

për bashkimin e dy palve

- parandalimin dhe sherimin nga maxhia e zez

- irika

- depresioni

- migrena

- qetsimi shpirteror

- mbrojtja nga xhinet

- mungesa e vetbesimit

- mbrojta nga syri i keq (msyshi) dhe xhinet,

si dhe shum semundje apo probleme tjera qi vin si pas e magjis se zez apo nga shpirtat e kqijë

ADRESA

GRAND RUE 15,1337 VALLORBE (VD)

SUISSE